Здравейте.Малко помощ.Открих че имам грешно подадена Справка по чл. 73 ал. 1 ЗДДФЛ за 2018г.Срока за коригиране е изтекъл.Как да постъпя.В програмата изобщо не мога да избера 2018г. да поправя сгрешеното и да се опитам да го подам отново.Помагайте. :blush:
Благодаря . Ще пробвам. Лек ден.
Здравейте. Имам питане-ЕТ на патент може ли с  ПИК да подава деклар.1 и 6 на работник. Благодаря предварително за помощта.
Благодаря за помощта. :good:
Добър ден, може ли малко помощ? Едноличен  търговец на патент през 2018 е ползвал помещение по наем. За  всяко тримесечие(без четвъртото тримесечие) си плаща данъка и подава декларация  по чл.55.Въпроса ми е трябва ли да подава през 2019 декларация по чл.73 за изплатените доходи на физическо лице-наема? Ако трябва кой код се попълва?Благодаря предварително за помощта.
Здравейте ,искам да попитам -ЕТ на патент може ли да ползва за разход касови бележки (без фактура) от български пощи за препоръчани писма.
Здравейте, имам следния проблем: след попълване на декларацията по чл.50 с баркод и дам провери ми изписва -Не може да попълните едновременно т.2 и т.3 в Таблица 1 на образец 2001-справка за окончателния размер на осигурителния доход. В таблица 1 т.1 и т.4 се изписват автоматично нули, но в т.2 и т.3 има също нули но в самите клетки може да се пише.