Здравейте, съпругът ми беше на борсата за около 6 месеца от 2019 до март 2020 имаше право на още 6 месеца. Върна се на работа със трудов договор за изпълнение на определеното време и се води на срочен договор. Когато го съкратят ще има ли право на борсата от 6-то месеца които му оставаха или ще е на 4 месеца по 12 лв на ден.
Здравейте, ако се регистрирам на борсата, но не се запиша веднага в НОИ за парично обезщетение и примерно в рамките на месец си намеря работа, но изкарам на нея няколко месеца,ще имам ли пак право да се запиша за пълна борса след като не съм се записала за парично обезщетение?Не знам дали правилно си формулирах въпроса.
От януари 2017 до май съм работила на непрекъснат трудов договор. И от 15 юни до края на август ще работя. Мислех, че този месец и половина може да ми попречат за борсата. Благодаря  :good:
Август месец ще направя 3 години от последната ми борса, като съм работила без прекъсване до месец май.За месец май и половината юни нямам осигуровки. От 15 юни до края на август съм на трудов договор. Въпроса ми е, ако отида септември на борсата ще взимам ли пълна борса според стажа?Ще ме освободят по ч.328.
За да си намеря работа, най-вече.А и може някакъв курс от там да изкарам, ако предложат  :wink1:
Здравейте! От август 2016 до декември 2016 бях за 4 месеца на борсата. 3 години от последната борса ще станат август 2019. Въпросът ми е, ако сега се регистрирам в бюрото по труда без парично обезщетение и примерно си намеря работа до месец, август ще мога ли да се регистрирам пак, вече със парично обежщетение?
А всъщност август 2019 ли ми изтичат 3-те години или декември 2019? До края на ноември 2016 г. получавах обезщетение.
Благодаря за бързия отговор  :good:
Здравейте, имам питане. От 01.08.2016 до 04.01.2017 бях на борсата и получава 4 месеца обезщетение по 7.20 на ден. Започнах работа януари 2017 и досега работя без прекъсване. Въпросът ми е - ако се запиша на борсата пак ли ще получавам минималното възнаграждение, защото реално нямам 3 години от последната борса?