А къде се намира този примерен сметкоплан? Не мога да го открия.
С Chrome i Mozilla нямам проблем със сайта, но електронния ми подпис е нагласен да работи с Еxplorer
Здравейте, не мога да вляза въобще в страницата на Търговския регистър през Internet explorer 11.Някой сблъсквал ли се е с този проблем
Да, наистина е кофти.
Бихте ли ми обяснили за това "творчество". :) Ако може да се възползваме .
Ако пише нещо като,че ще работят 1ден заради някакво събитие? Или пак е скрит трудов договор?
Здравейте, възможно ли е граждански договор за сервитьор или готвач в ресторант, докато се разбере как ще се развие ситуацията с коронавируса и ограниченията, които се налагат на заведенията?
Здравейте, ако лице свободна провесия цяла година не се осигурявало, защото не  е имало доходи от тази дейност трябва ли да подава декларация 6? :blink:
Здравейте, земеделски производител се осигурява и в ЕООД-то си. Еоод-то няма дейност, освен един лиценз, заради, който фирмата се води активна въпреки, че не осъществява дейност. Какъв годишен отчет трябва да се подаде-За фирма без дейност в или годишна декларация с нули ?
И как ще декларираме авансова вноска тогава :blink:
Благодаря.  :)
Здравейте, след като още не съм подала годишната фирмена декларация, трябва ли да подавам някаква декларация за авансов данък или срока е до 30.06.2020г. заедно с годишната декларация?
И аз чакам да се включат и други! Единственото основание, което намерих е това по чл.173, ал.4 и то за  платен отпуск. Пишат в медиите, че хората са в неплатен отпуск, но на какво правно основание ?
Здравейте, във връзка със създалата се ситуация заради извънредното положение в страната се налага нашата фирма да пусне поне част от работниците в отпуск. Възможно ли е да бъде в неплатен по искане на работодателя  и по кой член от КТ или трябва да е в платен по чл.173,ал.4 от КТ?
Дилър, регистриран по маржа продава автомобил, закупен от ЕС в държава извън ЕС. Издал е фактура с нулева ставка, има митническа декларация. Как се отразява продажбата в ддс дневника за продажба? :blink:
Здравейте, ако едновременно служителите ни получават ваучери за храна и застраховка живот съответно по 60лева т.е 120лв. , то фирмата дължи данък с годишната декларация на превишението над 60лева, обаче не ми стана ясно как се начисляват осигуровки на служителите?
Или започваме от нулата. Финансовите отчети нали се съхраняват 10години