Да си  побутна отново темата :blush:

Сега имам друг казос една кобила умира заедно  с кончето. Причината е голям плод,който притиска органите. Какъв документ да си изискам от ветеринарната служба,за да мога да си отпиша Актива?

Много ще съм благодарна ако някой ми помогне!  :wink1:
Здравейте,
От скоро фирмата ни има допълнителна дейност. Отглеждане на спортни коне за професионална и любителска езда. Имаме новородено конче,което трябва да заприходя но не мога да му изчисля стойност.Четох коментарите по нагоре,но става въпрос за крави и и телета,не знам дали за конете трябва да ползвам пазарната цена на живо тегло...?
   Ще  дебитирам сметка 311 Млади животни със аналитичност - новородени кончета до две години ,но коя сметка ще ми е в кредит?

Ще съм благодарна ако някй ми помогне! :blush:

Спорна работа  :smile1:
Благодаря,ще за действам въпроса
Назначено е лицето от днес и е пуснато уведомление към НАП
Благодаря,за бързите отговори.Въпроса е там че вече всичко се е случило на мен ми се обаждат при преключен въпрос да ме питат дали ще е проблем лицето да мине на борсата.Няма да иска обещетение за безработица нито за неспазен срок на предиизвестие,защото в случая му се върши работа на него :),за да може да бъде повече време на борсата.
Не е точно тук мястото но ми е спешен въпроса и ще се радвам ако някой ми отговори бързо,връчена е на 07.02.2014 заповед за освобождаване по чл.325 от КТ от дата 29.01.2014г.От днес 10.02.2014 се назначава в друга фирма за 10 дни от където ще бъде съкратен поради намаляване на обема на работа /за пред НОИ/,въпроса ми е няма ли да е проблем прекъснатия осигурителен стаж за периода 30.01.2014 до 09.02.2014.