Имам подобен въпрос  за 29. 04. и за 02.05.2016г.
ГД са за периода от м.04 до м.07, ЗП през цялата година. Застр. агент от м.09 до днес. За ГД е говорил с възложителите и техния отговор е, че  винаги така са процедирали и не са имали проблеми до сега. Но след тези Ващи коментари, си мисля, че аз ще имам проблеми и то големи. Ако някой има подобен случай, моля да сподели!
Здравейте и честит празник на всички дами!                                                Имам подобен случай, дори, според мен, е много по-сложен.  За това моля   за Вашата помощ!  Регистриран ЗП, с два ГД+2 сл. бележки с удържани осигуровки и ДОД, същто и застрахователен агент + сл. бел. без у дръжки. 
Лицето се осигурява като ЗП. Въпросите ми са освен Прил.3 към ГД по чл. 50, трябва ли ЗП да приложи и Справка за ОД?         
От 2-3 дни се "люшкам" между НОИ и НАП. Вече нервите ми не издържат. При решение от моя страна за заверка на една осигурителна книжка се сблъсках със следния проблем: осигурителните вноски за СОЛ и работник за м.август 2011 год. в базата на НОИ липсват, а в НАП всичко е наред. Направо незнам какво да правя. Някой да е "победил" базите им?
Имахме подобен случай преди седмица за 2013 г. Оказа се, че Д1 за м.01.2014г. е дублирана и парите са отишли за покриването
на едната от тях. По дадохме код К
на Д1за м.01.2014г . и всичко се оправи. Проверете и този вариант.
Успех!