Здравейте,
Имам следния въпрос:  Осиновяваме дете на 1 г. и 1 месец. На какво обезщетение и за колко време имам право?
Здравейте, моля за помощ!!!
Назначихме майка осиновителка в нашата фирма - детето е осиновено на 16.08.2018 г. на 1г. и 1 м. Сега майката иска да ползва майчинството. Моля Ви за помощ - какво ще ползва - остатък до навършване на две години на детето или остатъка до една година след осиновяване? "Изгубих са в превода"
Здравейте,
въпрос с повишена трудност за мене. Строителна фирма ще осъществява и инвеститорски контрол на строеж на  ВЕЦ. Въпросът ми е  лицето,  което ще извършва тази работа каква категория труд трябва да се осигурява?
Колегиииии, справих се!!! Много Ви благодаря! В настройките е бил проблема. Още веднъж  много, много благодаря. :smile1:
Моля Ви помагайте, къде да пипам? За кои настройки става въпрос? Трябва днес да ги пусна, от утре ще отсъствам няколко дни. Не мога да се справя. 
Здравейте, имам проблем с подаването на Д 1 и 6. При опит да ги подам с ЕП им изписва съобщение, че файла не е намерен и е възникнал проблем при подписването. Моля помогнете, какъв може да е проблема, аз ли съм допуснала грешка, или "НАП  не работят".