30.06.2021 е крайният срок за подаване.
Има код корекция -К ,след което записвате вярната сума.Имах дублиране на декл.1 и 6 за миналия месец ,но не съм заличавала.От НАП ми казаха само да подам коригираща с верните суми.
 Здравейте,искам да попитам кога е срока за подаване на годишна декларация образец 6 за 2020г на самоосигуряващи се лица ,които се осигуряват във фирми като ООД и ЕООД?
Благодаря!
На мен ми обясниха ,че по този начин нямало натрупване , а уеднаквяване на подадената информация. Ако от единият работодател има данни , а от другият няма ,следвало да разберат причините за това и съответно може би ще има санкции.
Здравейте,искам да попитам как мога да освободя работник,който е назначен по чл.111(в договора не е упоменат срок на изпитание и не е  обвързан с чл.70)? Въпросният служител е в болничен от два месеца и е съобщил на работодателя си ,че ще е в болнични поне още 4 месеца.Как ще е най-удачно да го освободим и имаме ли право да го направим по време на болничен?
Да протокола ми е приет.
Здравейте искам да попитам какво става ако съм подала дек.1 на фирма в която съм освободила работници, но не съм въвела нищо в поле 15.1.празно е.Следва ли да подам коригирака декларация ? 
Здравейте искам да попитам по кой член се назначава и освобождава  работник във фирма, коята има сключен договор с друга фирма за извършване на определена работа .Знам че договорът на работника е срочен, но след като изтече срокът той отново е срочен а не безсрочен, явно го подновяват през определени месеци.Интересуваме по кой член е назначен и какви права има при освобождаване?