Аз също подкрепям. Имам доста  такива случаи. Сега през април също. Ако датите се следват, втория болничен е продължение, независимо, че е чекнат " първичен" и начислявам само 3 дни. Не съм имала проблеми.
И аз се замислям, или не разбирам питането .Чета тук от един лист  следното: ВАЖНО: Във връзка със спазването на принципа за недопускане под никаква форма на реализиране на печалба от безвъзмездните финансови средства, печалбата подлежи на възстановяване.
Сърдечно благодаря Делфин за бързия отговор. Така и ще направя. Защо да е простичко ,като може и да е по-сложно. Програмист да си.
Моля за помощ. Отхвърлена справка по чл.73,ал.6 поради дублирани данни. Имам работници, които са напуснали в началото на 2019 и започнали отново по-късно. В справката излизат на 2 реда с различни доходи и осигуровки. Имам и работник на  2 трудови договора по 4 часа. При него също се получава дублиране. От телефона на НАП не могат да ми отговорят, Как да подам справката за тези работници ? Може ли да ми помогнете ? Сърдечно благодаря предварително
брутно възнаграждение- осигуровки-данък =сума за получаване