Благодаря Ви, ако съм Ви разбрала правилно имам достатъчно стаж за да се възползвам от регистрация на бюрото, но при изчислението на обезщетението ми ще се имат предвид само тези три месеца, а на останалите назад до 12 са 0 лв, което значи минималното около 7.50 на ден.
А тогава идва и следващия ми въпрос, доходите от англия ще бъдат ли взети предвид, като аз имам необходимите документи за да ги докажа или само тези в България от последните три месеца ?
Здравейт, имам въпрос относно правото ми на борса в българия имам 10 години стаж и никога не съм била на борсата преди една година напуснах по мое желание и заминах за Англия, там работих  на безсрочен договор и след една година напуснах по мое желание и се върнах отново в България и започнах работа в часна фирма на изпитателен тримесечен договор, но се притеснявам, че в края на месеца изтича изпитателния срок и няма да ми предложат постоянен трудов договор. Въпроса ми е ще имам ли право на борса след тези три месеца в България като тук ме осигуряват на 1600 лв. Благодаря