Е то срока, ама то трябва да си психично болен за да продължиш, особено ако и няма как да се докаже за колко е купена стоката 45 процента Хахах
Крайно време е повече хора да споделят техните ситуации. До сега най-минималната сума за 12месеца за която знам че са потърсили отчет е 5212лв. Или иначе казано около 40пратки.
Пак призовавам ако разберете във вашия град дали има адвокат по онлайн право моля пишете тук с координатите му. Аз също искам да знам как когато купя нещо от битака за 50лв примерно втора употреба, как да докажа на НАП после че съм дал 50лв за да се приспаднат. Никой няма касов апарат там. Ясно е че няма как. Защо връщат хора 5години назад да си плащат? Защо не са звъннали преди 4години. А колко лесно може да е, когато в Еконт ти се изплащат парите автоматично да се спират 15%. Господ ми е свидетел, ако знаех че нещата стоят по този начин никога не бих продал и чорапите си. Винаги в движение всички се учим и то в късен етап, като реално все едно човек връща кредит.
На практика парите се облагат минимум два пъти. Няма да изпадам в обяснение защо са минимум два пъти, проблемът е, че реално няма как да се докаже че протукт 1 е купен за 5 лв, а продукт 2 за 10 лв. Също така, това не беше реализирано от НАП 2015 г например, а сега е много лесно да те върнат 10 години назад. Относно адвоката по онлайн право, повярвайте, ако се намери такъв има какво да ти каже, различно от този по бракоразводно.
Въпрос: ако даам на счетоводителят ми касовите бонове с които е закупувано техника примерно от Технополис, актуални ли са за пред НАП, за препродадената съща техника после или трябва и фактура?
Никой не е наясно с нищо, включително и когато отидете в НАП, за по големите градове може би са наясно служителите, но в по-малките е  абсурд, в което и лично се убедих. Три жени на високи позиции, се събраха и не можаха да ми дадат отговор на два въпроса..., както и да е. Няколко човека сме от различни градове, които търсим адвокат по онлайн право, но не намираме. Излишно е да се консултирате с какъвто и да е друг адвокат, защото двама различни адвокати ще дадат различно мнение.
Можеше да не се стига до тук, и да протече всичко повече от нормално, ако реално знаехме в какво навлизаме. Всеки продава различни неща в интернет, но никой или поне голяма част от нас незнаят/незнаеха, че е необходим данък от 15 % да бъде внесен. Това не е реално и основния проблем, а по скоро, че всичко ти идва като гръм, накуп. Между другото много хора се отказаха, буквално от тази търговия. Преди бях чул че има лимит, до който един човек може да продава, явно се оказа лъжа. Ако беше когато човек изпраща пратка автоматично да му се спират 15% от продажбата щеше да е  като в приказките. Тази година е годината с която се обаждат на всичко живо за 2019г.
Моля ви разпитайте и във вашия град за адвокат по онлайн право, не може да няма в големите градове млади хора, които знаят тънкостите. Едното момче е готов да ги осъди, но търси посочения адвокат.