Доходите по код 307 са доходи от изплатен хонорар за участие в контролен съвет на частна спомагателна земеделска кооперация, не са по трудов договор. Изплащани са всеки месец и им са отдържана осигуровки и всеки месец лицето се е самоосигурявало на 420лв доход. Не знам как е правилно, тези доходи код 307 излизат в таблица 1и2, но мисля, че ЗП с доходи от непреработена продукция не попълват таблиците?
Здравейте, в ГДД на ЗП регистриран като СОЛ има и доходи по код 307. В данъчната декларация излизат автоматично внесените от
ЗП осигурителни вноски през годината, но тези, които са отдържани и внесени от платеца по код 307- не. Въпроса ми е, трябва да ги въдете ръчно ли? От там и трябва ли да са включени в декларация обр. 6, коята вече  всъщност е подал само с неговите вноски, който е внасял през годината?
 И още един въпрос същият ЗП декларира доходи по код 301, но има платец на доход по код 303 - този код е подаден грешно от платеца би трябвало да е отново 301. Този код водили до нещо другоно свен, че при този вид доходи се свалят 40%, а не 60%.