Колеги,моля който води счетоводство на джипи,споделете как отразихте във раб.ведомост тия 720 лв,които дадоха преди Нова Година на мед.сестри ?Обаждах се в НЗОК,обаждах се в НАП,пълна мъгла са навсякъде и нас поставят в такава ситуация.Благодаря предварително на всеки споделил мнението си тук !
Благодаря ви много !
Благодаря за отговора ! Да,четох го поне 10 пъти,а също четох и за тия с ЕООД и др,но от всичко,което изчетох има нещо,което ме обърква,затова пуснах въпрос
 Как физическо лице с лек автомобил/на името на физ.лице/ и собственик на ЕТ най-правилно да отрази документално използването на собствения си автомобил за дейност по занятие на фирмата си.Може ли да се състави протокол за безвъзмездно ползване и заповед за автомобила ,а също така какво друго освен горивото и командировъчното биха се признавали за разход ?
благодаря ти Таничка!Дали ще ни дадат такава възможност?То и по рано така оправяха СУПАТА.Но сега с новите им измишльотини,дали няма да ни сурвакат по два пъти?
Здравейте!ЧНГ на всички!Искам да запитам какво следва,ако вече внесени осигуровки,по една или друга причина ми излязат като задължение,сега,след като пуснат програмата в НАП?
към сметката за ДЗПО