Никой ли не е подавал заявление през уеб приложението наскоро ? Влизам от тук https://nssi.asapbg.com/fizicheski-lica/e-uslugi-za-fizicheski-litsa/e-parichni-obezshteteniya-za-bezrabotitsa/software/ Писах им ,но  те ми отговориха пак да вляза от линка  който обаче ме връща в начална страница ,пробвах през 3 браузъра,а преди в стария сайт нямах този проблем.
Здравейте,

Имам проблем с подаване на Заявление за упълномощаване от НОИ.Не намирам уеб базираното приложение  :noexpression:Има ли някаква промяна за подаването му ?Благодаря !
Здравейте !
Според промените ,какво е вашето мнение за следния случай .Майка на дете с увреждане ,което обаче е на 19 години -ученик в 12 клас.Работи във фирма ,която не е преустановила дейност.Все пак всеки ден е подложена на контакт с много хора.Има ли право на неплатен отпуск  ,който се признава за трудов стаж ?
(2) Работодателят е длъжен да разрешава ползването на платен годишен отпуск или на неплатен отпуск при обявено извънредно положение по искане на:
....
2. майка или осиновителка на дете до 12-годишна възраст или на дете с увреждане независимо от възрастта му;
...
(3) Времето, през което се ползва отпуск по ал. 1 и 2, се признава за трудов стаж.
Здравейте!Клиент иска да започва онлайн бизнес с пакетирани храни .Има договор с фирма ,която има обект с издадено разрешително за търговия с храни .Задължен ли е да има и той разрешително от Агенцията по храните ,т.като на практика няма собствен търговски обект ?
Здравейте !Мога ли като физ.лице с КЕП да бъда упълномощена да подавам данни към НАП НОИ НСИ АВ на няколко дружества без пълен достъп и трябва ли да имам нотариална заверка на пълномощните ?Благодаря
Здравейте!
Аз съм ФЛ-наемодател и имам договор за наем с друго физическо лице-чужденец-наемател.Как да документирам получения наем?С квитанция на бг и английски или договора е достатъчен ?