Имах някъде и ексел, но не я откривам.


Не мога да я трансфорирам в ексел!
Имах някъде и ексел, но не я откривам.

Много благодаря
Здравейте,моля някой да помогне с бланка на справка за облагаемия оборот за регистрация по ЗДДС!
Само доходи от трудов договор има!
Здравейте,ако подам сега декларация за 2021и за 2022 година на физическо лице,за да ползвам данъчно облекчение има ли опасност от глоба!Хубав ден!
Уточнете какво имате предвид под доходи от Еконт - наложени платежи ли, лични вещи ли сте продавали.
Не са лични вещи ,а предмети изработени от физическото лице,авторски!
Значи трябва да се подаде окд 5 и да се започне осигуряване!?
А сега за 2021 година като не е направено как да изчисля и декларирам осигуровките!?И не се ли дължат само в месеците когато има продажби?
Току що говорих с Нап,от отдел данъци ми казаха че не се дължат осигуровки!От отдел осигуряване ми казват,че се дължат ,като лицето е задължен да плаща авансово и да се регистрира като СОЛ!Обърках се още повече!
Само здравни ли?И как да ги декларирам с декларация 6/месец 13/ ли?!
Здравейте,трябва да подам ГДД на физическо лице!На трудов договор с доходи от Еконт и ползване на данъчно облекчение за дете!Приложение 1,2 и 10!За доходите от Еконт дължат ли се осигуровки и какво приложение се подава?!Хубав ден на всички!
Здравейте,ще помоля за помощ за следния казус!Наш служител е в болничен от много месеци назад,последния е обжалван от НОИ!Телк признава болничния,но за периода от 28.10 когато е крайната дата на болничния до сега я водя в непредставен болничен!Трябва ли сега ЛКК да издадат болнични от 28.10.20 до момента или някакъв документ от ТЕЛК,за да оправя декл.1 и 6!?Предстои и операция на 01.03.2021,която се забави заради извънредното положение!Благодаря предварително на всички отзовали се!Хубав ден!
Здравейте,имам сключен гД с пенсионер на 100 лв.Дължим е само данък!Подава ли се декларация 1 и 6!?Благодаря!
Здравейте,ще бъда освободена от работа до края на седмицата по чл.71,ал1!мога ли да подам онлайн документи в бюрото по труда,имам електронен подпис на физ.лице!И по този член ще получавам обезщетението в размер на 60 процента от заплатата ли?
Благодаря !
Аз съм го отразила и подала,сега получихме  жалбата
Здравейте,имам следния проблем и не съм сигурна как да постъпя!На наш служител е издаден първичен болничен за 14 дни!След това има продължения 3 по 30 дни,за счупен пръст на ръката,който все още не е излекуван!Получихме писво от НОИ,че обжарва последия болничен!Как да п остъпим!
Благодаря предварително!
Здравейте,имам следното питане!Фирма ,която строи сграда с апартаменти за продажба,достига зъдължителния оборот за регистрация по ЗДДС!Ще подадем заявление за регистрация!Искаме да ползваме данъчен кредит за налични активи и получени услуги преди датата на регистрация!В случая за СМР по апартаментите!Част от тях обаче са апортирани в дъщерни дружества!Ако искаме ддс за смр за тях,трябва ли и апортните дружества да се регистрират по ДДС!
Благодаря!
Така подадох,чакам резултата!Благодаря Ви!
Здравейте,да попитам трябва да подам в намаление данни от декл.6!Подава се с код корекция,верните суми и с датата на подаване на страта декл.6!Правилно ли разсъждавам!?
Хубав ден
Не съм била скоро на борсата!Значи няма да има проблем!Ще я направим и проверката!Благодаря ви много!Хубав ден!
Здравейте,прекратявам си ТД с настоящата фирма по взаимно съгласие на 30,09!
Ще се назнача от 01.10 в друга фирма!7 работни дни ще са достатъчни ли в новата фирма ,за да получавам 60 процента обезщетение за безработица!Прекратяването е по чл.71,ал.1!
Хубав ден!