Лицето, за което става въпрос, няма претенции за плащане, тя знае че си е ползвала отпуска. Притеснява ме БТ, дали там ще имаме проблем.
Има заявление на лицето и заповед на шефа,  но  във формата е написано работни дни... Голям гаф... :( Това лице е болничен почти постоянно оттогава.
Целият декември е била болничен...
 Здравейте! Имам следния проблем - имахме назначен работник по програма към БТ. Лятото ползва отпуск, но чак сега  откривам, че тогава  не е отразен във ведомостта- ужас... Прекратихме договора към 01. 01.2014г. И сега незная какво да правя ? Много съм притеснена... Отпуска е ползван, и сега как мога да оправя нещата?
Много Ви благодаря!
Т.е. как да разбирам - ако фирмата има печалба, но съпруга ми не извършва личен труд /няма ДУК/ трябва ли да пиша дохода?
Здравейте! Незная дали тук трябва да пиша или не, но се надявам да ми отговорите.
Ето и моето питане - съпруга ми има ЕООД, самоосигурява се на 420 лв. Мога ли да подам документи за детски надбавки в този случай?
Благодаря! А как стои въпроса с трудовата книжка, какво да пиша? Въобще, каква е процедурата?
Здравейте! Искам да попитам следното: назначаваме човек на 4 часов работен ден. Той работи на друго място, преминава на 4 часа от 01.07, дотогова е бил на 8 часа. На какво основание да го назнача?
Много благодаря!
На 01.03.
Не разбрах точно какво трябва да се направи?
Здравейте? Имам следното питане - какво става, ако болничен лист не е подаден до 15 число на следващия месец? Могат ли да го подадат след този период? Става въпрос за 2 дни от работодател само?
Благодаря! Да разбирам ли, че не се признават командировките, след като управителя на ЕООД не е в трудовоправни отношения със себе си? :blink:
Здравейте! Имам следното питане: при какви условия се признава командировка в чужбина на лице, имащо ЕООД? Става въпрос за 2012 г.
Здравейте! Не зная дали пиша на правилното място, но ме интересува следното -  някой знае ли от колко цифри са ДДС номерата в Белгия?