OfflineКиК Инфо
Публикации: 495 / 176 / 6109
Администратор на сайта
  Представяне:
  КиК Инфо е специализиран счетоводен сайт - информационна платформа в сферата на данъците, счетоводството и осигуряването. През изминалите години сайтът се утвърди, като най-голямата онлайн общност на счетоводителите в България и социална мрежа за споделяне на професионални мнения, опит и препоръки от специалисти.

  Проектът КиК Инфо е създаден и поддържан от Счетоводна Кантора К и К.

  Счетоводна Кантора К и К е лидер в предоставянето на счетоводни и корпоративни услуги, обработка на заплати, данъчно обслужване и доверен партньор на редица български и международни клиенти. Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти.

  Нашите качествени услуги и продукти са лесни за разбиране и ползване, и винаги съобразени с актуалната нормативна база. Затова към днешна дата КиК Инфо има над 120 000 регистрирани потребители. КиК Инфо е най-големият данъчно-счетоводен портал в България

  Потребителите на КиК Инфо са счетоводители, счетоводни компании, управители на фирми, финансисти, мениджъри от различни нива, ТРЗ и HR специалисти, както и граждани, които лесно и удобно намират решения на своите счетоводни, данъчни и осигурителни въпроси при нас.
  Мото:
  Контакти: e-mail: office@kik-info.com,  телефон: (02) 816 42 33, гр. София 1125, бул. Д-р Г. М. Димитров № 54, етаж 5