Моля за помощ Купена кола от шапката на фирмата.Бензина ще плащаме ние.как се процедира по нататък?
лицето за м 7-2013 г има болнични,4 дни който са платени от НОй,За останалите 19 дни осигуровките по изчислена заплата ли са .Заплатата е по молко от МОд.Следва ли изчисление поМОД?
Лице в болнични 20 дни м 6 .Болничните изплатени от Ной.В декларация образец 1 в коя колона се вписва сумата за здравна осигуровка?
Моля за отговор.При частично погасяване на заем върху каква сума да се изчисли ОЛП + 10пункта и от коя ддата?
помощ.Декларация обр .Лицето има три дни болнични за сметка на работодателя.При попълване на декларацията в колона 21 сумата е по малка от Мод,какво следва да се пише там?
Приходите от продажби  на услуги са само от службата.Другите ни приходи са само от дивиденти
Поради закриване на Служба по трудова медицина към нас/закрита на 31-12-2012 г/ СЛЕДВА ДА СЕ ДЕРЕГИСТРИРАМЕ ПО ДДС,.Заявлението е ясно,но моля кажете какво трябва да се опише в описа под заявлението?
Предварително благодаря.
Oт 30 май до 30 юни е болничният
Когато лицето е в болнични първите 3 дни са за с/ка на работодателя.Моля отговорете милижето е б болнични от 30 маи 31 май е за сметка на работодателя .Третият де е събота,Следа ли да се вземе той или първият работен ден от следващата седмица? Благодаря
Имате ли спомен от коя година Нап приемаше год дан. декларации с ел подпис?
Моля бихте ли ми казали кои приложения се попълват от данъчна декларация за физически лица
Има служебна бележка за  изплатени суми към Орифлеим. извънтрудово правоотношене е.Лицето не работи
благодаря предварително
Заплатите за м  февруари се начисляват и изплащат на 29,03,2013 г Следва ли до 25 число на месец март да се подават декларация 1 и 6 Благодаря.
През 2012 година се отписаха вземания от клиенти с изтекъл давностен срок.В Год данъчна декларация отразяват ли се като увеличение на фин резултат?Благодаря предварително.
Моля кажете при начислени и изплатени заплати за м януари  къде се попълва дек 6 в  колона 8,1 8,2 8,3 или 8,4.Благодаря
Моля, помагайте, съвсем бръмнах.
По граждански договор кой  удържа и внася данъка за 2012 г.