след като имате входирано заявление на освобождаване по взаимно съгласие и то не е прието, редно е шефа да постави резолюция "Не! Да се спази срока на предизвестие! Да се освободи, считано от 16.06.2013 г."

Тук не съм съгласна с такава резолюция! Работникът е изявил желание да напусне считано от ..../дата/. За какъв срок на предизвестие се говори в резолюцията?

Ако в самата молба имаше текст " Ако молбата ми не бъде приета, да се счита за едномесечно предизвестие", тогава - да, резолюцията отговаря.
Добре би било да има резолюция "Не".
Шефът може да не желае да освободи лицето от датата, на която иска, както реално е станало.
В такъв случай лицето трябва да пусне заявление за освобождаване по чл.326. На това заявление, шефът няма как да резюлира с "не".

работника заявява ,че иска прекратяване на ТД ,което работодатела удоволетворява и работника си заплаща 1 брутна заплата
Това "речено-казано" е трябвало и да се документира
На молбата му за напускане има ли резолюция от шефът?
Ако - да, каква е? Ако - не, молбата се счита, че не е приета. От което следва, че работникът ако иска да напусне, ще трябва да пусне нова молба, ако не иска - самоотлъчки и процедура за дисциплинарно наказание
.след разговор с шефа  работника се съгласява да отработи 1 месец предизвестие

Тогава е трябвало да си пусне заявление с едномесечно предизвестие.

А вие до сега как го водите на работа като молбата му е счит.от 16.05.?
Няма право работникът при това прекратяване :)
Ако прибавите в ТК стажът преди 2000 г. от ОК, нали ще стане дублиране?
Приключете я от 2000 г. до нопускането. За предходния период лицето има заверена ОК
Чл. 222. (1) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г., изм. - ДВ, бр. 1 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 108 от 2008 г.) При уволнение поради закриване на предприятието или на част от него, съкращаване в щата, намаляване обема на работа, спиране на работата за повече от 15 работни дни, при отказ на работника или служителя да последва предприятието или неговото поделение, в което той работи, когато то се премества в друго населено място или местност, или когато заеманата от работника или служителя длъжност трябва да бъде освободена за възстановяване на незаконно уволнен работник или служител, заемал преди това същата длъжност, работникът или служителят има право на обезщетение от работодателя. Обезщетението е в размер на брутното му трудово възнаграждение за времето, през което е останал без работа, но за не повече от 1 месец.
ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на ФОРУМА
3. Публикуването на теми и мнения на кирилица е задължително.
Значи пренасям колона 3 - 420 лв. тъй като не е правено изравняване на осигурителния доход.

да
И в двата случая, ако сумата след НПР е над МРЗ, удържате осигуровки и данък
 в колона 10 – окончателен размер на осигурителния доход. Вписва се помесечно окончателният размер на осигурителния доход за съответната година. Окончателният размер на осигурителния доход включва дохода, върху който авансово са внасяни осигурителните вноски през годината, и дохода, върху който са довнесени осигурителните вноски по реда на чл. 6, ал. 8 от КСО – включително дохода, получен за работа без трудово правоотношение извън дейността, за която е регистриран самоосигуряващият се.
В окончателния размер на осигурителния доход на самоосигуряващите се лица, който се вписва в осигурителната книжка, не се включват доходите, върху които са внесени или дължими осигурителни вноски на основание чл. 4, ал. 1 и 2 от КСО.
Окончателният размер на осигурителния доход, вписан в колона 10, е доходът, който се взема предвид при изчисляването на пенсиите на самоосигуряващите се лица.


Вие го попълвате
Удостоверението за осигурителния доход (обр. УП-2) се издава въз основа на изплащателните ведомости, други разходооправдателни документи и договори за възлагане на труд, съгласно чл. 40, ал. 3 от Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж (НПОС). В случаите, когато тези документи липсват, осигурителите или техните правоприемници по изключение могат да издават удостоверения обр. УП-2 и въз основа на други автентични документи, щом те съдържат достатъчно данни за осигурителния доход (чл. 40, ал. 5 от НПОС).

Удостоверението за осигурителния стаж (обр. УП-3) се издава въз основа на изплащател-ните ведомости, други разходооправдателни документи и договори за възлагане на труд, съгласно чл. 40, ал. 3 от Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж (НПОС). В случаите, когато тези документи липсват, осигурителите или техните правоприемници по изключение могат да издават удостоверения за осигурителен стаж и въз основа на други автентични документи, щом те съдържат достатъчно данни за осигурителния стаж (чл. 40, ал. 5 от НПОС).



Кодекс на труда
Чл. 128а. (Нов - ДВ, бр. 108 от 2008 г.) (1) По писмено искане на работника или служителя работодателят е длъжен да му издаде и предостави необходимите документи, удостоверяващи факти, свързани с трудовото правоотношение, в 14-дневен срок от искането
Ако предприятието е същото и през 87-96г., то проблемът с ведомостите е техен.
Вие подавате молба за УП2 или УП3 /предполагам това искате/ и те са длъжни да Ви го направят
http://eea.government.bg/bg/rr/r-te/dokladi-12/149.pdf

вижте този доклад. Има лице за контакт, телефони, мейл
Ако сумата след НПР е по-голяма от МРЗ, има ЗО. Трябва да има и за сметка на възложителя.
Току що проверих калкулатора - има
 
http://www.kik-info.com/calculators/civil_contracts.php
Ако имате предвид т.18 в Д6 - това дата на изплащане на заплатите 06.05. във вашия случай

Сроковете са спазени :) За Априлските заплати, срокът за Д1 и 6 е 25.05.
Ако сумите в колона болнични са осигурителния доход, от който са изчислени, да правилно са попълнени.
За 01.2012 трябва прибавите МРЗ /270 лв. тогава/ пропорционално на дните, в които не сте работила

Ако през даден месец сте била:

не осигурена за общо заболяване и майчинство (например безработна)
то в колони Брутна и Нетна заплата запишете минималната работна.
Имате ли прекъсване в осигуряването или неплатен отпуск през 01.2012?