може ли някой да помогне?
здравейте, как осчетоводявате румънска фактука за нощувка , издадена към бг фрима регистрирана по ддс?
здравейте, има ли проблем с подаването на декларация по чл.55, имам да деклараирам само данък за наем, но не ми дава възможност, иска попълване приложение 1 и 4, а аз там няка какво да попъвам? благодаря!
къде на сайта им..за първи път ми е ..
какъв може да е проблема? притесняваме, че 10 е утре..
да, регистрирана съм, за първи път ще подаваю
подадох в нои потвтрждение за болничен, потвърдено е. като се опитам да го изпратя ми излиза- потребитвлят не е регистриран? идеи къде е проблема?
ЗДРАВЕЙТЕ! НАЧИСЛЯВАТЕ ЛИ ОСОГУРОВКИ НА СОЛ, КОЙТО Е ЕДИНСТВЕН ПЕРСОНАЛ В ЕООД? В СМЪСЪЛ, ЧЕ ТЕ НЕ ВЛИЯЯТ НА ФИНАНСОВИЯ РЕЗУЛТАТ И СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА САЛДА?
здрвейте. каквви са приходите-12248,93 или 23 727,88?
благодаря Ви!
СОЛ в еоод, иска да има сключчен ДУК, за да му се приспадат разходи. какви осигуровки трябва да плаща?
здравейте,  новия портал на НАП при свожоден достъп на ел услуги, има ли възможност да се разпечата самото плане кат история на плащането. не ми се визуализира извършеното плащане. имате ли опит?
ЗДРАВЕЙТЕ, фактура, издадена на румънски клиент, регистриран по ддс, може ли да бъде без начислено ддс от нашата фирма на основание чл.21- извършване на услугата в страна от ес. ние vies декларация трябва ли да подадем?
има ли яснота, какво ще става с фирми, които в момента са по ддс  и искат да се дерегистрират...дали ще имат право/?
да, който е назначе на два часа на тривод договор. собственикът на еоод е по майчинскто, което не желаят да и изптатят...
da, това имам предивд- гфо
СОЛ Е ЕООД Е ПО МАЙЧИНСТО. ИМА НАЗНАЧЕН УПРАВИТЕЛ В МАГАЗИНА НА 2 ЧАСА И ПРОДАВАЧ НА 6 ЧАСА. НЕ Е ВПИСАН В ТР. ОТЧЕТ В НАП Е ОТ ИМЕТО НА УПРАВИТЕЛЯ, НАЗАНЧЕН НА 2 ЧАСА. ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА  И ОТКАЖАТ МАЙЧИНСТОВО?
тя е от приходите от дейността
da,но не искат..един вид "ти не можеш да ми оправиш нещата".... и вече и аз се ччудя какво и как да напарвя....ако командировки се разпределят....
таксиметрова дейност е като еоод. през годините се е натрупала мн неразпределена печлаба и сума по каса. как мога да ги намаля тези сметки, при положение, че действително не са налични....той внася само данък за тасито като вид  патент?
ДА, И ЗА ДА НЕ СТОЯТ ПО 499, ПРИ НАЛИЧНОСТ НА КАСАМОГАТ ЛИ ДА СЕ ПОКРИЯТ/ПОГАСЯТ/ВЪРНАТ?