направо хаосът е пълен...кой, какво, защо? не мога да си обесня едно СОЛ- фризьор с 5 подстригвания на месец и 10 фактури на година  и счетоводител за год.приключване на ГД-какви планове за изпиране трябва да прави и праща на ДАНС??
ако няма персонал фирмата, пак ли трябва да подава..един вид кого да обучава?
Здравейте, колеги...снощи чух че до 14.02.2019 трябвало някакви декларации в ДАНС да се подадат от  счет.къщи,. свързани със Закона за мерките срещу изпиране на пари. това важи ли за фл на гд и въобще какви са тези нови щуротии?
какви контировки правите?
много ви благодаря!
има ли някой желание да се отзове?
Здравейте, моля за съдействия дали има нещо особени при ваучери ит грабо. става въпрос за козматични услуги. осчетоводяване банковия превод от грабо- нали така...нещо особено има ли? благодаря на отзовалите се! хубав ден!
хей, като почнете да молите за "СЪПОРТ"...не знам какво ми става..........
Здравейте, СОЛ иска сега да разпредели дивиденти и да си ги преведе от банковата фирмена сметка в личната. преди това трябва да преведе данък от 5 % на сумата. кога трябва да се подаде декларяци по чл.55?
Здравейте, има ли нов образец на ДЕКЛАРАЦИЯ
по чл. 22в, ал. 8 от ЗДДФЛ за ползване на данъчно облекчение за деца ?
Здарвейте, Лице е назначено на трудов договор за 2 часа като управител на сдружение с нестопанска цел. Иска да му прекратя договора, за да спести от осугуровки. Трябва ли да се подава бланка за самоосигуряване или няма проблем да стои сдружението без управител за извество време?
Здравейте! държавен служител има ли право на 15 календарни дни отпуск по бащинство? На кой член от ЗДСл да се позова, ако има и ако няма? Благодаря Ви!
здравейте, при поставяне на въпроса към телефонния номер за информация в НАП, ми казаха, че докато излезе решението за пенсия да го осигурявам както досега, а след това само здравно. в месеца, който се случи трябва да подам 2 броя декларация 1. просто споделям  какво ми казаха....
значи дотогава ще трябва да се осигурява както досега, нали така?
здравейте- СОЛ си е подалодокументи за пенсиониране и чака решение. Сега се осигурява на високия %, но след като стане пенсионер само здравно. Въпросът ми е как да подавам Д1 през периода в които чакаме излизането на решението ( за всички рискове или само здравно)?
Здравейте, българска фирма, нерегистрирана по ДДС прави изработка на мебели за Румъния и съответно се изисква фактура. Румънската фирма е регистрирана по ДДС. има ли нещо специфично при написването на фактурата от наша страна( трябва ли да заложа % ДДС) и някакви допълнителни документи, които трябва да подаваме. Благодаря!
не, само получава пенсия
Здравейте, какви осигуровки и данъци дължи пенсионер, реден преди 1960 г, който има сключен граждански договор на 510 лв?
значи да казвам да не издават за ЕООД, ТАКА ЛИ?