Кой да Ви праща уведомление?
Да приспадате загуба от загуба? Така поне пише в питането - "че натрупана от предните две години загуба сме пропуснали да приспаднем от формиралата се данъчна загуба миналата година на една от фирмите."
Без счетоводни операции.
Наистина това ли са Ви сумите?
Какви документи работодателят трябва да изготви, когато майката се върне на работа след изтичане на 410 к.дни. и няма да ползва отпуск за отглеждане на дете до 2-години.

Работодателят - никакви.
Лицето има право да получава 50% от обезщетението - т.е. 170.00 лв., но това не е задължително, а е по желание. Ако желае да получава тази сума - попълва и подава във фирмата приложение № 8. Работодателят подготвя и подава приложение № 10 в НОИ.
Вноски за покриване на загуба? И аз съм любопитна какво и как осчетоводявате.
Сега ще им посочваме причини за прекратяване на договора, след това ще изчисляваме обезщетението за безработица, а те ще си ......
Тя подава приложение № 8, а Вие в НОИ - № 10.
Наистина ли не пише? Няма как да не са приети д.1, а да е приета д.6.
Тези 10 лева са от 12,2010 год. Към последния АПВ от м.11.2016 год. имам прикачени едни справки, едни чудесии и тези 10 лева се мъдрят в справката.
"Влача" едни 10 лева от приключила процедура по ДДС и непоискана сума. Идея за зануляване?
Не получавате детски, защото фирмата не Ви издава бележка? След като сте по майчинство нямате нужда от бележка. В НОИ по служебен път получават информация за това, което Ви се плаща и можете да подадете декларация. Стига да отговаряте на условието за месечен доход на член от семейството - 400 лева.
Не. Не е възможно това.
Забележка: "Следа като" - да се чете "След като":)
Следа като ЕООД-то плаща доход на ФЛ - подава справка по чл.73. ЕООД-то не се интересува колко години са минали между покупката и продажбата.