Нали знаете, че при напускане по взаимно съгласие имате право на борса само за четири месеца?

В конкретния случай с това не съм съгласна.
Да, ако спазите срока за регистрация в Агенцията по заетостта - 7 работни дни.
Има ли плащане на пари по този нотариален акт?
Каква е връзката между печалбата на ЕООД-то и ГДД по чл.50?
Има само нули, защото най-напред в данните на осигурителя (от синьото квадратче) трябва да се посочи процента на ФТЗПБ.
А посочвате ли на т.22.2 %-та за ТЗПБ?
Това е според мен граждански договор. Ако след приспадане на признатите разходи - 25% сумата за получаване е повече от МРЗ за страната (за 2021 година тя е 650.00лв.) се дължат осигуровки и данък. Ако сумата е под МРЗ се удържа само данък от платеца на дохода (за І-во, ІІ-ро и ІІІ-то тримесечие) и се декларира с декларация по чл.55 и се внася от фирмата.
Болничният Ви предполагам е за проблемна бременност и е с причина "общо заболяване". Размерът на това обезщетение е 80%. Нямате основание за обжалване.
И аз този месец ползвам програмата на НАП и нямам проблеми. Попълнихте ли данните за осигурителя, пореден номер на дейността, процента ФТЗПБ?
Ами според мен те са свободни професии и е код 306.
Какво е ПДП?
За мен по точно е маркиране на т.14.
Тази сума от 500 лева каква е - данъчната основа по фактурите или ДДС-то?
От питането разбирам, че СОЛ прекратява ползването на отпуска за гледане на дете до 410-тия календарен ден и започва работа. Трябва да подадете приложение 11 за промяна в обстоятелствата от 22.02.2021 година?
В ал.3 на чл.222 пише: "при прекратяване на трудовото правоотношение, след като работникът или служителят е придобил право на пенсия за осигурителен стаж и възраст". Във Вашия случай лицето не е придобило право на пенсия.
Интересното в случая е, че в д.1 никъде не се посочва дата на изплащане. Сега ако заличите д.1 дали няма да се заличат двете подадени? Подай заличаваща д.1 и заличаваща д.6 - на сумите за осигуровки - нули и същата дата от м.12 на т.18 и виж какво ще стане.
А приета ли е два пъти д.1 за м.12?
Най-напред уточнете кога наистина е платен този хонорар.