Не. Правя изравняване на цял лев.
В приложение № 3 на забележка е посочено.
Фактурата за аванса: 411/412, 4532.
Фактурата за продажба: 411/70. с цялата сума, 412 със знак минус на аванса и 4532
Или аз нещо не разбирам?
Зравейте, задължително ли е собственик и Управител на ЕООД без да му е начисляван личен труд , и без да има каквито и да било доходи да подавадекларация по чл.50

И какво ще посочи в нея?
Мисля, че трябва да ги включат, защото от ГРАО нямат идея за какво Ви е удостоверението, а и не им е работа да разследват.
Не се подава заличаваща, а коригираща. Ако имате достъп с ел.подпис или ПИК трябва да влезете в архив 2019 година и сумите да ги има надвнесени.
Влизаш с електронния подпис в сайта на НАП. Горе в ляво на монитора има - услуги (до задължени лица) - заявления за достъп до услугите на НАП - заявление за подаване на документи с КЕП на упълномощено лице - подадени данни. Там трябва да ги има и да чакат потвърждение.
Според мен (но не съм с юридическо образование) след като сина е починал преди баща си, единствен наследник е детето "Z".
Синът "Л" преди или след дядото "Х" е починал? Жената "А" жива ли е?
Направих един запис със същите данни в съответните клетки. Копирах Вашия и виждам, че има разминаване. Дните Ви наистина ли са посочени в клетка 16.2? Също така се разминават данните от моя и вашия запис на осигурителната сума и на здравните осигуровки. Защо не излезете от програмата и не опитате да създадете записа отново.
След като е отхвърлена значи нищо не е прието. Подавате я отново с всички данни за всички лица.
Заличете си ЕГН-то, копирайте файла и го качете в темата да го погледнем.
Така е добре. Посочете в коя клетка какво има попълнено.
Минималното обезщетение вече втора година е 9.00 лева.
Здравейте!
1. Вие какъв работодател сте за тази майка - по трудов договор или възложител по граждански договор?
2. Отново с какъв договор през 12/2019 год. е това лице?
Банковата сметка е посочена в договора. Плащането е ежемесечно по нея. Сега искали от лицето някакъв документ. Иска ли разписка.
Какъв документ трябва да издаде наемодател - физическо лица на фирма - наемател, при получаване на наема по банкова сметка?
Как граждански договор между две физически лица........ интересно ми е?