И какво подавате за второто тримесечие, то едва сега започва???
Да, но при положение, че работата не е завършена и лицето не иска да напуска по собствено желание, а работодателя не е доволен от работата, как да стане?
И аз да допълня /от опит/, ако наистина е внесен по ЕГН на лицето - връщане назад НЯМА.
Ами, то иначе става много сложно. Ако не са със срок на изпитване и са до завършване на определената работа, а работодателя не е доволен от тях - как ще ги освободи, по кой член?
Лично аз ги назначавам по чл.68, ал.1, т.2 /до завършване на определената работа/, във връзка с чл.70, ал.1 - в полза на работодателя със срок на изпитване ..... месеца.
Специални автомобили
Автомобили, предназначени и оборудвани за извършване на специфични дейности. Това са военните автомобили, автомобилите на противопожарната охрана, специализирани автомобили за превоз на строителни материали или такива за извършване на строително-монтажна дейност, подвижни лаборатории и др.
Чл.71, ал.1 от КТ - до изтичане срока на изпитване.
Благодаря на всички!  :flowers:
Според вас, колко дни като обезщетение трябва да начисля на работник с първи работен ден 04.03.2013 и освободен, считано от 20.04.2013 г. - 2 или 3?
Здравейте!
Някой има ли примерна декларация, която трябва да си попълни лицето при наложен запор върху трудовото му възнаграждение от съдия-изпълнител? Каква възраст се посочва, когато има или няма деца, които да издържа - 18г./пълнолетие/; 20 г./учащи средно образоване/ или 25г./студенти и нямат доходи, за да се издържат сами/?
Супер, много ти благодаря! :flowers:
Прикачам мой файл. Мисля, че това ще свърши работа, а вие?
Здравейте!
Има ли утвърден формуляр за тази декларация? Става въпрос за втори трудов договор по чл.111 от КТ /друг работодател/. Моля, ако някой има такава или примерна някаква, ако е възможно да ми прикачи файл с нея! Предварително благодаря!
Удръжки от пенсиите могат да се правят само при условие, че получаваната от длъжника пенсия е в размер, по-голям от минималната работна заплата, установена в страната за съответния месец. В момента нейният размер е 310 лв..Законът не прави разлика между видовете пенсии - за прослужено време или поради инвалидност.
Несеквестируем доход

Скрит текст :