Здравейте, а дали има възможност за плащане през интернет директно чрез карта?
Здравейте, имам нужда от помощ за начина на фактуриране и осчетоводяване в дневника по ДДС на продажба в Косово. Начислява ли се ДДС и как точно да им напиша фактурата, как да отразя продажбата ...и изобщо за първи път се сблъсквам с това и не ми е ясно никак. Ако може някой да ми помогне.
а задбалансово трябва ли да фигурира изобщо някъде или само си начислявам разходи за обработка и после съответно приходи /ако има  :wink1:/ от продажби...
Здравейте, как е редно да заприходя / осчетоводя земя под наем, която ще обработва фирмата?
ДДС или всичко? Защото ДДС е платено. А в поканата пише че не е - става въпрос за 23 лв. и лихва досега 0,08ст. Да го внеса пак или да ходя там с платежното?
Знам, но незнам какви ще са последствията.
Да, за месец февруари и внесено на 13,03,2013г. ?
Здравейте, получих покана за доброволно изпълнение за невнесено ДДС, което е внесено, но не са внасяни осигуровките два месеца. Ще има ли санкция и какво мога да направя като имам платежно за внесено ДДС, а няма пари за другите осигуровки? Да ходя в НАП да се разправям или няма смисъл? Ще има ли и санкции освен лихвите?
Благодаря на всички  :give_rose:
Ами той баланса е нулев и сме го представили на адвоката, няма ли да свърши работа?
И аз имам същия проблем...трябвало е да занеса на хартия подаденото заявление ли? А има ли срок и досега как съм подавала декларациите...изобщо проблем ли е, ако са минали няколко месеца?
Благодаря на всички!
А ще има ли санкции за невнесено ДДС?
Здравейте, искам да попитам какво ще стане, ако не сме внесли осигуровки за месец януари и сега внеса ДДС - ще вземат сумата за осигуровки и ...? Ще има ли санкции за невнесено ДДС или само лихви?
Това ли е цялата работа - разпределителен баланс? Даже незнам как да я съставя, но ще измисля нещо. Благодаря!
Никой ли не се е сблъсквал с това?
Здравейте, искам да помоля някой, който знае какво представлява Разпределителен баланс на имуществото между съдружници да ми помогне. Става въпрос за ликвидация и заличаване на ООД, което никога не е работило.
Аз още не съм я подала - само отчетите в НСИ