ТРЗ Микроинвест

13.02.2015, 18:07 36149 47

#40 | 13.02.2015, 18:07
Публикации: 3 / 0
Кои от "старите" продукти се поддържат и предоставят безплатно???
Защото правя отчаяни опити до момента да се снабдя с продукт който да обработи данни за Д 1 и Д6 за декември 2014, и получавам отговори че трябва да отменя актуализацията/да мина на предишна версия/ което пък евентуално става само на място в Микроинвест, защото нямам Архи Про - и съм на все същата задънена улица.
Предлаганите като безплатни продукти са 32 бита, и не могат да се стартират на никой от 4-е компютри, с които разполагаме.

Да не отварям въпроса, как така 2014 г.е приключена, и до момента няма яснота как ще станат евентуални корекции на месеците от 2014???
Безумно е просто. Търся друга програма, предавам се вече - борбата с Микроинвест става все по-неравна за мен...
Но няма друга фирма, която да съм питала, и която да е направила тази глупост, да е "блокирала" по този начин 2014-а.
#41 | 14.02.2015, 22:25
Публикации: 10 / 0
Прочетохте ли първото изречение от измененията в продукта: http://microinvest.net/SoftwareProducts/ChangeLog?productID=72
То гласи, че новата версия трябва да се инсталира след като изцяло приключите 2014 година. Точно, ясно и на първо място в измененията на продукта. Колегите са се постарали да напишат какво потребителите трябва да спазват, преди да инсталират новата версия.

Също така за Microinvest Архи Pro. Това е необходим продукт, той защитава Вас и Вашите данни от грешки. От това зависи колко професионално подхождате към професията си. Все пак когато един водопроводчик идва за да прави ремонт, той носи със себе си всички инструменти, не обвинява ВИК, че не разполага с гаечен ключ. Затова и Microinvest Архи Pro е продукт, който е необходим за ежедневната работа.

Каквото и да коментирате, написаното в измененията на продукта остава и на всички е ясно, че вината не е в продукта за това, че сте актуализирали 2015 година и се опитвате да подадете декларациите за 2014 година.

Но няма друга фирма, която да съм питала, и която да е направила тази глупост, да е "блокирала" по този начин 2014-а.

Това не е вярно. В един друг форум е написано точно обратното. Освен това част от конкурентите все още не са готови с декларациите за 2015 година и потребители масово въвеждат данни на програмата на НАП, защото софтуерът им не е актуализиран. Спокойно можете да потърсите тези мнения в различни форуми.
#42 | 15.02.2015, 11:02
Публикации: 3 / 0
Т.е., за вас е нещо нормално това да бъде така :)
Сериозно, случвало ли се е досега?? Работя с програмата от няколко години, но при все глупости и недоразумения, които съм виждала, това наистина надмина всички очаквания. Вярвате, че на никоя фирма през тази година няма да се наложи никаква корекция по декларациите?

Кой доколко професионално продхожда към работата и клиентите си е интересна тема.
Аз напр. се учудвам, че Микроинвест очаква от МЕН като клиент да влизам във форума?! за да разбирам важни промени, които предстоят...А в мейлинг листа да получавам рекламни глупости. Просто като идея-някои фирми изпращат по-важната информация на клиентите си директно, на имейл, а не очакват те да влязат и да я потърсят.

Продължавам да смятам, че няма друга фирма, която да е направила тази глупост с декларациите. Попитах вече поне 5. И отговорът е един-че за съответния период, програмата ще формира декларация в коректния формат.
Предпочитам да бъда във връзка директно с доставчика, вместо да ровя по форуми кой какво е казал по даден въпрос.
Това тук и сега е изключение - така, за довиждане да си излея впечатленията-биха могли да послужат и като идеи, при добро желание :)
#43 | 15.02.2015, 11:47
Публикации: 10 / 0
Моля да прочетете на глас първото изречение от менюто на програмата Помощ/Актуализация. Написано е директно в програмата, по-удобно от това едва ли може да се направи. Освен това в мейлинг-листа, в бюлетините и на сайта има 100% същото изречение.

И последно, какво гласи първото изречение в посоченото от мен меню?

PS: Аз също проверих конкурентен софтуер и резултатите са различни от Вашите. Ето и мнения от преди 4 дни: http://www.odit.info/?s=6&i=301854&f=3 където дори няма версия за 2015 година (указани са 2 различни продукта). Когато фактите говорят, дори боговете мълчат.
#44 | 15.02.2015, 12:02
Публикации: 10 / 0
Корекциите в минал период са нищожен процент спрямо основната дейност и спокойно могат да изчакат докато самите НАП си оправят софтуера и накрая стабилизират някаква версия. А те още нямат финална версия, прочетете това: http://www.odit.info/?s=6&i=301760&f=3&p=2
Оказва се, че нашия продукт успява да направи правилните декларации, а софтуера на НАП не успява да покрие всички случай. Коментари?

PS: В тази статия е посочен 3-ти потребител с различен софтуер, който още не е адаптиран за 2015 година. Докато Вие твърдите, че всички били готови...
#45 | 15.02.2015, 12:16
Публикации: 3 / 0
Актуализирам като поисквам от SOS код, въвеждам го, и тн. Не ми трябва помощ четене на форума как става.

Аз говоря за 2014. С 2015 тепърва предстои да се борим /като стана на въпрос-Делта про да се осмеля ли да я актуализирам, или да чета и претеглям още. ДДС за януари 2015 през програмата на НАП ли да се ориентираме да го подаваме?

Въпросите ми не са злонамерени. Тази нагласа "има и по-зле от нас" не мисля че помага-нито на вас, нито на потребителите.

И за финал-значи все пак, в някакъв момент, този въпрос с корекциите трябва да бъде решен, нали???
До към края на годината примерно :) Демек, не е съвсем лишено от смисъл питането ми???
Поне се мисли в тази насока?
#46 | 16.02.2015, 09:34
Публикации: 298 / 14
Софтуера на Микроинвест бива, до колкото че алтернативите са по скапани, а това че Собствениците и прочие пресонал лъжат на поразия си е доказан факт.
Когато за пръв път пускаха Делта Про и ТРЗ Про на семинарите се биеха в гардите как приключвали фирми с една ли не милиони документи, бла бла бла, били пробвали на огромни фирми бла бла бла...
Само дето точно след седминара пробвах на 1-2 фирми с под 1000 документа за една година и програмата правеше елементарни грешки при годишното приключване...
Така че, накратко Микроинвест се ползва поради липса на по - добри алтернативи...
#47 | 16.02.2015, 14:24
Публикации: 36 / 0
Да се спори с някой от Микрото е все едно да спориш с радио Ереван.Фирма, която е глуха и сляпа за проблемите на клиентите си, даже и арогантна с клиентите си !!!, за мене не е достойна за уважение.Реалностите са си реалности, независимо дали харесват на този или оня.
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група