Електронното фактуриране като добра бизнес практика

07.04.2015, 19:30 5357 0

07.04.2015, 19:30
Публикации: 549 / 224
Администратор на сайта
В XXI в. сме заобиколени от високоскоростен достъп до интернет и технологии: плащаме по банков път чрез електронно банкиране, пазаруваме в интернет, четем имейли от мобилния телефон и планираме своето ежедневие онлайн.

С навлизането на новите технологии в нашето ежедневие, възниква необходимостта от модернизиране и на бизнес процесите.

Чрез eFaktura.bg, вие можете лесно да дигитализирате търговските процеси и по този начин да осигурите на вашата компания конкурентни предимства, като:

-   по-бърза доставка;
-   по-бързо плащане;
-   по-висока събираемост на вземанията;
-   по-добра комуникация с клиентите;
-   по-висока сигурност за обменяните документи;

Изпращането на хартиени фактури и събирането на разписки за получаване е трудоемък и бавен процес. Той може да доведе до влошаване на отношенията с клиент, поради забавяне на получаване на фактура, загуба, грешки и др. В същото време, при определени случаи разходите за издаване и доставка на фактури могат да бъдат намалени с до 80% при преминаване към електронен документооборот. Практиката показва, че проектите за електронно фактуриране се изплащат за не повече от година.

eFaktura.bg е директно съвместима с повечето актуални счетоводни и ERP продукти на българския пазар. Това означава, че тя отговаря на нуждите на малките и средни по големина компании, които съставляват 99.8% от съвкупността на нефинансовите предприятия в страната (данни доклад 2011 г. на ИАНМСП).

Преминаването към 100% електронно фактуриране е лесно не само за издателите, но и за получателите на фактури. Всеки получател разполага с профил, където получава документи от различни доставчици. Регистрацията е изключително лека, като се изисква потребителят да въведе само име и парола.

На последно място, но не и по важност, в случай че стартирате проект за дигитализиране на търговията, важен е изборът на правилния ИТ партньор. Специалистите на „БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ“ разполагат със значителен опит при внедряването и са реализирали редица сложни проекти, отговарящи напълно на специфичните изисквания на клиентите. Голяма част от процеса на консултиране и предоставяне на стандартни технически средства за интеграция са напълно безплатни, което значително намалява цената за начално имплементиране на eFaktura.bg като решение за електронно фактуриране.

Вие можете лесно да повишите конкурентоспособността на Вашата компания, като станете част от eFaktura.bg. Специалистите на www.efaktura.bg ще Ви консултират напълно безплатно как да стане това.


PR съобщение от "БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ" АД
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група