Сайтът КиК Инфо вече използва криптирана интернет връзка

07.08.2016, 12:38 5167 0

07.08.2016, 12:38
Публикации: 550 / 224
Администратор на сайта
От днес сайтът www.kik-info.com използва криптирана интернет връзка.

За осъществяването на сигурна криптирана връзка между уеб браузърите на потребителите на сайта и нашите сървъри бе инсталиран SSL сертификат. SSL, съкращение от Secure Sockets Layer, е протокол, разработен от Netscape, който служи за пренасяне на лични документи през интернет. Данните се криптират с частен ключ, след което се предават по SSL връзка.

Web базирани информационни системи, които работят с този протокол обикновено имат URL с префикс "https:", вместо "http:". Това е протокол, който защитава вашата информация, като я пренася през интернет в криптиран формат. Протоколът се грижи за това изпратената информация да остане непроменена и непрочетена от трети лица.

Активната сесия за един профил може да бъде само една

Едновременно с внедряването на SSL сертификата, бе осигурено един и същи профил да не може да бъде използван по едно и също време от няколко места. Това означава, че когато потребителят е влязъл в своя профил, то той вече е зает и друг не може да го ползва в същото време.

Един профил може да се ползва от различни компютри/устройства. Но не може да се влиза от няколко места едновременно чрез един и същи профил.
За потребители с платен абонамент – виж Условията за абонамент (т.1).
За потребители с обикновена регистрация – виж Условия за ползване.

Напомняме, че услугите от сайта, които са безплатни, могат да се използват свободно и без регистрация, с изключение на публикуването във форума.

Приятна и ползотворна работа със сайта,
Екипът на КиК Инфо
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група