Пътни листове и командировъчни по програмата на КиК инфо

31.10.2016, 09:17 3170 2

31.10.2016, 09:17
Публикации: 6 / 0
КИТ 17 ЕООД
Здравейте, бих искала да Ви задам няколко въпроса, надявам се да намеря отговор тук. Първо бих искала да започна с въпрос за пътните листове, тъй като имам страааашно много фактури за гориво, което не е отчетено по друг начин, трябва да изписвам пътни листове с програмата на Кик Инфо. Предишната счетоводителка е изписвала фактурите за гориво за всеки месец, но в един момент според ДДС-то е започнала да ги изписва и в следващия месец, т.е. имам фактури от септември изписани в октомври и ноември. Бих искала да ви попитам дали като издавам пътните листове трябва да събера всички фактури от дадения месец или трябва да ги описвам в различните месеци, в които са заведени? Благодаря Ви! Надявам се да получа отговор, за да мога да задам и следващите си въпроси. Успешна седмица на всички!
#1 | 31.10.2016, 10:59
Публикации: 1959 / 1614
Администратор на сайта
Бих искала да ви попитам дали като издавам пътните листове трябва да събера всички фактури от дадения месец или трябва да ги описвам в различните месеци, в които са заведени?

Здравейте, това е  по преценка на счетоводителя. Ние в КиК ги осчетоводяваме в месеца, в който разходът е възникнал. Ако имате въпроси, свързани със самото ползване на приложението за издаване на пътни листа, с радост ще Ви отговоря.
#2 | 24.11.2016, 12:29
Публикации: 6 / 0
КИТ 17 ЕООД
Здравейте, благодаря Ви за отговора! В дадения случай работодателят изисква от мен да издам пътни листове според касовите бележки и разходът, като използвам само тези, които са осчетоводени в дадения месец, независимо, че са с дата за предходния. Искам да Ви попитам при издаването на пътните листове (ползвайки приложението Ви) задължително ли е вписването на дестинацията и километрите трябва ли на 100% да отговарят с посочените километри в Бг мапс или друга такава платформа. Възможно ли е да увелича километрите, за да мога да изпиша горивото за изминалите месеци с години назад?
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група