Как работя по-добре?

26.01.2018, 16:18 7127 23

26.01.2018, 16:18
Публикации: 1302 / 183
...я да видим кой какво предпочита...  :wink1:
#1 | 30.01.2018, 11:32
Публикации: 11932 / 2174
Е, едва сега видях анкетата и дадох един глас.Аз съм за тишината.
#2 | 30.01.2018, 11:38
Публикации: 1703 / 207
В офиса се чува само климатика, когато съм сама. :good:
#3 | 30.01.2018, 11:48
Публикации: 1187 / 228
Mного хубаво си работя на "Радио 1 Рок", "Z-Rock" или Джорджано.
#4 | 30.01.2018, 11:53
Публикации: 11932 / 2174
Хрили, това с Джорджано сигурно е яко - особено, ако пее някакъв кавър на Шушана. :lol:
#5 | 30.01.2018, 11:56
Публикации: 1187 / 228
Наскоро извади и невероятен кавър на "Сбогом моя любов". Винаги, когато го чуя, си мисля с удовлетворение, че едно нещо може да се направи и по-зле...
Поздравявам ви!
https://www.youtube.com/watch?v=tx69bGbpMGc
#6 | 30.01.2018, 11:57
Публикации: 11932 / 2174
Тука е май по-просторно от говорилнята - може човек да си качи и краката на масата и да се зареди  с пуканки...
#7 | 30.01.2018, 11:58
Публикации: 1187 / 228
Може дори да си купи покръкло, търник и една половинка червено вино.
#8 | 30.01.2018, 12:02
Публикации: 11932 / 2174
Може дори да си купи покръкло, търник и една половинка червено вино.

Преведи де - това покрекло съм го чувала, ама нещо не се сещам какво беше.Нещо ми навява асоциации за свински пръжки.
#9 | 30.01.2018, 12:07
Публикации: 1302 / 183
...спържа... :)
#10 | 30.01.2018, 12:08
Публикации: 11932 / 2174
...спържа... :)

Точно - а сега една препечена хрупкава филийка хляб и ... прощавай, годишно приключение...
#11 | 30.01.2018, 12:26
Публикации: 1187 / 228
Значи, класическото покръкло се прави от застаряващи овце, които се накълцват по-наситно, барабар с вътрешностите и се пържат  продължително в собствената си лой, докато всичко се скапе. Спомням си, че ходих на един семинар на "Апис" в София и приятели ме водиха на една ретрокръчма на с.Бистрица, където имаше спържа със и без праз. Съхраняваха я в един фризер на "Кока-Кола" и по желание на клиента я предлагаха в твърдо агрегатно състояние или затоплена на тиган. Много весело беше, посред нощ се преместихме в "Ла Страда" - бяхме си запазили маса баш до сцената и  гледахме под полите на  беларините(общо взето те бяха толкова оскъдни, че предполагам, че качеството на изображението е било същото и от балкончетата).  ::)
#12 | 30.01.2018, 12:38
Публикации: 1302 / 183
...търник наричат кървавицата в габровския край... :)
(малко да покажа познания по диалектите в БГ)
#13 | 30.01.2018, 12:41
Публикации: 1187 / 228
Значи търника е по-скоро засушена кървавица за скара, но в нея се поставя и чубрица, без ориз, за разлика от класическата такава. Може и праз, според вкуса.

п.с. Епичното изкачване на Мальовица.
#14 | 30.01.2018, 12:54
Публикации: 11932 / 2174
А, значи търника е кървавица. Миналата зима бяха ми донесли кървавица след коледното колене на прасета. Беше без ориз. Между другото много ми хареса - така тъъъъничко нарязана като деликатес.

Като гледам на снимката , Хрили, върхът напълно те е покорил... :good:
Това с катеренето си е сериозна работа и за тренирани хора . То един няколкочасов преход си е изпитание, а да не говорим за катерене до върхове. И да се изкачиш / макар и легнал след това / си е за БРАВО !
#15 | 30.01.2018, 12:58
Публикации: 1187 / 228
И катеренето по череши не е лесно, както би могла да потвърди колежката ПъГъХър.
#16 | 30.01.2018, 13:01
Публикации: 11932 / 2174
Скоро гледах в Лидъл череши ама едни големи и сочни, черни . Цената им беше 29 лв. килограма - направо не ми харесаха.  :lol:
Руслан Мъйнов направи голям лаф от една череша.
#17 | 30.01.2018, 13:06
Публикации: 1302 / 183
...потвърждавам, най-трудното катерене е върху главата на шефа...  :ok:
#18 | 30.01.2018, 14:52
Публикации: 1703 / 207
...потвърждавам, най-трудното катерене е върху главата на шефа...  :ok:
:good:
#19 | 14.02.2022, 13:39
Публикации: 1302 / 183
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група