Счетоводна програма

06.06.2023, 23:45 1133 2

06.06.2023, 23:45
Публикации: 37 / 4
МИРОСЛАВА КАМБУРОВА
Здравейте, моля за мнение за счетоводна програма WorkFlow. Интересува ме подходяща ли е за отрасъл туризъм . Може ли автоматично да се осчетоводяват фактурите. Допуска ли импорт на банкови извлечения, фактури и др. Моля за насоки по отношение на ТРЗ програмата . Има ли  водене на каса?
#1 | 13.06.2023, 10:21
Публикации: 81 / 7
Здравейте,
ползвала съм само счетоводната програма на Work Flow и въобще не съм доволна, дори темплейта е екселски файл. Удобна е за фирми с множество фактури, тъй като може частично и т.н. да се плащат/прихващат фактури, но не съм сигурна дали прави импорт. Може да се свържете с тях и да пробвате демо версията, но смятам, че има доста по-евтини и лесни за работа програми, с доста повече функции.
#2 | 13.06.2023, 17:04
Публикации: 70 / 9
Аз съм доволна от програмата / не ползвам заплатите им и там нямам коментар/. За мен е добра програма, прави калкулации на продукти, лесно се следят разчети, има възможност за множество и различни по вид справки, импорт в ексел, който много улеснява, амортизациите са добре структурирани с възможност за различни планове , валутните преоценки са точни, интрастата е добре.По отношение на фактурите, при положение , че ще имате еднотипни фактури, няма проблем да си направите макет за осчетоводяване и да го ползвате при всяка следваща. Ако ще водите складове, също има доста възможности за групиране и обединяване по групи на еднотипни стоки и материали. Точно туристическа фирма нямам, но имам производствени, чиста търговия, услуги и като цяло не съм попаднала на по-добро /сравнявам с Ажур и Бизнеснавигатор /Със сигурност постоянно правят ъпдейти .Най-добре да се свържете с консултант и да си зададете конкретните въпроси , но аз лично Ви я препоръчвам.
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група