Как да вмъкна изображение в публикацията си?

23.12.2013, 10:59 5727 0

23.12.2013, 10:59
Публикации: 549 / 224
Администратор на сайта



Можете да вмъкнете изображение в публикацията си със следния код:
[img]
http://www.noi.bg/images/bg/News/images/eservices.jpg
[/img]

Между двата тага се поставя линка с изображението от друг сайт, което желаете да поставите в публикацията. До самото URL на изображение в даден сайт можете да достигнете, като направите следното: Десен бутон върху изображението и използвате или Open imаge in new tab или Copy image URL. Получава се това: http://www.noi.bg/images/bg/News/images/eservices.jpg

Бутонът за този таг изглежда така:

Изображенията в публикациите не трябва да бъдат по-големи от 400х400 пиксела. Ако вмъкнете по-голямо изображение, то системата автоматично ще го оразмери до указаните размери.

Друг често използван начин за показване на изображение е като прикачите файла с изображението към публикацията си. Повече за “Как да прикача файл към публикация” тук: http://www.kik-info.com/forum/index.php/topic,1391.0.html


Публикация от раздел Правила и помощ при публикуване, където може да намерите и други често срещани въпроси за основните функции и възможности на форума.

Ако желаете да изпробвате как работи тази или някоя от другите възможности на форума, то използвайте Тестовата тема от раздел Свободна зона.
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група