Абонамент за пълен достъп

Част от онлайн приложенията на КиК Инфо могат да бъдат използвани само чрез абонамент, който осигурява пълен достъп до всички ресурси в сайта. Модулите, за които е необходим абонамент, са отбелязани със знака във всяко меню. Останалите ресурси могат да се използват безплатно, като за някои от тях се изисква обикновена регистрация. Заявка за абонамент за пълен достъп можете да направите само след регистрация в сайта (която е безплатна) и след като сте влезли в своя профил.

Нашите планове:

Годишен
За продължително професионално ползване. Предпочетен от 98% от нашите абонати.
Най-добра цена!
пълен достъп
до всички приложения
11.89 лв./мес. без ДДС
- 50% от стандартната мес. цена*

12 месеца, 171.22 лв. с ДДС
142.68 лв. без ДДС
Шестмесечен
Подходящ за временно ползване при годишно приключване и подготовка за него.
       
пълен достъп
до всички приложения
16.65 лв./мес. без ДДС
- 30% от стандартната мес. цена*

6 месеца, 119.88 лв. с ДДС
99.90 лв. без ДДС
Тримесечен
Подходящ за периода на годишното приключване или за временно ползване.
    
пълен достъп
до всички приложения
20.21 лв./мес. без ДДС
- 15% от стандартната мес. цена*

3 месеца, 72.76 лв. с ДДС
60.63 лв. без ДДС
Месечен
Подходящ за тестов период, за да се убедите в полезността и предимствата на абонамента.
  
пълен достъп
до всички приложения
23.78 лв./мес. без ДДС
стандартна месечна цена

1 месец, 28.54 лв. с ДДС
23.78 лв. без ДДС

Допълнителни условия:

  1. *Отстъпката за посочения план е от стандартната месечна цена. Процентът отстъпка се увеличава при избиране на по-дълъг план.
  2. Един абонамент може да се ползва от различни компютри, но не може да се влиза от няколко места едновременно с един и същи профил.
  3. Абонаментът позволява ползването на всички приложения от сайта. Не се изисква инсталация на допълнителен софтуер.
  4. Посочените цени не включват консултации по софтуерни и данъчно-счетоводни въпроси, както и обучения за работа със сайта и изчислителните модули.
  5. Начинът на плащане е само по банков път. Срок за плащане до 1 месец от датата на проформа фактурата, освен ако не е указано друго върху нея.
  6. Ако вече сте абониран и направите нова заявка за абонамент, която платите преди изтичането на активния Ви абонамент, то периодът на Вашия нов абонамент ще започне от датата на приключване на стария, независимо че сте платили преди това. Тоест няма да има припокриване и загуба на период за Вас, защото периодите се натрупват.

Гарантирано възстановяване на сумата

Ако по някаква причина решите, че услугата не е подходяща за Вас или не сте удовлетворени от абонамента си, ние ще Ви възстановим сумата за неизползвания период.

Как да се абонирате?

Като начало е необходимо да се регистрирате в нашия сайт (регистрацията е безплатна), след което е необходимо да влезете във Вашия профил от Вход. След регистрация от тази страницата можете да направите заявка за абонамент за избрания план. На имейла си ще получите проформа фактура, по която е необходимо да заплатите по банков път. Абонаментът Ви ще бъде активиран в срок от 1 работен ден от датата на постъпване на сумата по сметката ни. След плащане ще бъде издадена фактура, която също ще бъде изпратена на Вашия имейл. Проверете и в папка СПАМ. Винаги ще можете да намерите Вашите фактури по-долу на тази страница, която е достъпна и от меню "Абонамент за пълен достъп" във Вашия профил.