Благодаря за отговора! Използвано е техническото им оборудване, може би трябва да подчертая в Портфолиото ми, че уебсайтът е "собственост" на фирмата.
Мога ли представя в портфолиото си проекти, които съм правила по отношение на работните ми задължения, но изцяло аз съм работила по дизайна, при положение, че не съм подписвала предварително Декларация за поверителност? Може би, ще е хубаво да уточня, че става въпрос за уебсайтове, които искам да представя в портфолиото си като дизайн.
Да, сигурна съм. Казват, че не изплащат, а дават бележка, че имам Х на брой дни, ако искам да ги ползвам в следващата работа.  При когото мине е ситуацията според мен.
Благодаря за отговора. Не бях сигурна дали съм в правото си да настоявам за изплащане, като ми казват, че единствено дават бележка за евентуално използване на отпуската на другото работно място.
Редно ли е, ако съм с предизвестие да ми отказват платена отпуска и казват, че не изплащат неизползвани отпуски, ами единствено и само дават бележка за неизползвана отпуска, ако искам да я използвам в следващата работа? Нямам ли право на избор какво да се случи с въпросната неизползвана отпуска?
Ако ми се наложи да изляза болничен по време на бременност, но преди майчинството, това ще се отрази ли на обещетението за майчинство после. Например сега брутно пише, че взимам 1000лв, на калкулатора излиза, че майчинството за първата година ще ми е около 933лв. Дали излизането в дълъг болничен ще повлияе?
Друг въпрос: Има ли смисъл да си доплащам за повече осигуровки, съответно за повече майчинство или по-добре месечно да си спестявам тези пари, които ще дам?