Исках само да съобщя становището на НСИ Русе ( яно нашето НСИ има различно мнение от другите ) ;D, ако друг има същия казус- подава се декларация за неактивност на ЮЛНЦ и такова ще подам.
Знам и за декларацията, тънкия и деликатен момент идва от факта, че дейност напрактика има НО е толкова незначителна, че вписването и и закръглянето в хил. левове няма как да стане. Аз трябва да подам декларация и отчети, но според указанията а и практиката се закръгля над 500 лв, като се пише 1 (примерно) аз толкова нямам. Няма и указания в сайта на статистиката, какво се прави в такива случеи. Демек ако не подам- съм в нарушение, ако подам- няма какво!!!!! :icon_question:   >:(
Благодаря за копирания от декларацията и закона текст , но това съм го чела много преди да задам въпроса си. подаването обаче в статистиката на отчетите и данните в тях са в хиляди левове. И точно това е въпроса, а не дали имам задължение да ги подам. При положение че нямам суми дори да закръгля на 1 какво да подам- о?
ЮЛНЦ което не е извършвало стопанска дейност през 2011 и има 2-3 членски вноса и 3 такси за учредяване по-малки като сбор от 1000 лв. Какви точно отчети в статистиката трябва да се подават?