Eксперти от НАП участват в четвъртата среща в помощ на счетоводителите

Ключови експерти от Националната агенция за приходите ще участват в четвърта Открита национална среща в помощ на счетоводителите под надслов „Среща с институциите“, организирана от Институтът на професионалните счетоводители в България (ИПСБ). Събитието ще се проведе на 17 ноември 2023 г. в голямата зала „Европа“ на парк-хотел „Москва“. Предходните три срещи, през 2017, 2018 и 2019 г., преминаха при сериозен интерес от страна на счетоводителите и бизнеса, като участие взеха по над 300 души.

Тази година се навършват 20 години от учредяването на ИПСБ. Ще участват представители на НАП, НОИ, БНБ, НСИ, Инспекцията по труда и др. на високо ръководно и експертно ниво. НАП например ще участва със седем ръководители на ключови дирекции. Ще бъдат засегнати теми като: тенденции в данъчната политика и прилагането ѝ от НАП, промените в данъчното, осигурителното и трудовото законодателство, както и много други. Очаква се да се проведе дискусия и счетоводната гилдия и бизнесът да зададат своите въпроси, да споделят проблемите, които срещат при работата си с институциите, а те да отговорят и от своя страна да кажат какви трудности и проблеми срещат при работата си със счетоводителите и бизнеса, и така да се осъществи обратна връзка.
Събитието е напълно безплатно за всички участници, до запълване на залата, като е необходимо единствено предварително записване ТУК)
 
Програмата може да се види ТУК