НАП e партньор на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“    

Всяка година Национална агенция за приходите се включва като партньор на Министерство на вътрешните работи в европейския проект Дни на безопасността, за намаляване до минимум на ранените и загиналите при пътнотранспортни произшествия в България.
Като институция, съпричастна към опазване здравето и живота на съгражданите ни, представяме информационния бюлетин на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“/БДП/
Броят включва актуална информация, свързана с инициативи на агенцията и партньорските институции, за проведената през юни 2022 г. Международна конференция, посветена на безопасността на движението „Визия Нула за Балканите“, обобщена информация за състоянието на БДП  и основни приоритети в предстоящите дейности на ведомствата.  
На 29 юни България отбеляза Национален ден на безопасно движение по пътищата. В бюлетина можете да прочетете за проведените мероприятия и организациите, участвали в тях.
Национална агенция за приходите апелира към всички участници в движението по пътищата да се замислят за опасностите, с които се сблъскват, и за това как сами могат да допринесат за намаляването на рисковете на пътя.