НАП спечели още една награда на БАИТ

На официална церемония вчера Българската асоциация за информационни технологии (БАИТ) отличи Информационна система „Контрол“ на Национална агенция за приходите като най-добър проект на държавната администрация за 2014 г. 

ИС „Контрол“ подкрепя цялостно контролната функция в НАП и дава и приноса си към електронното правителство в България с модула си за електронна комуникация със задължените лица.

Системата  е разработена от „Мусала Софт“ АД     в рамките на проект, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“ , съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Наградата беше връчена на Васил Панов – директор на дирекция „Контрол“ и ръководител на проекта за изграждане на системата, в присъствието на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев, г-жа Меглена Кунева – вицепремиер, министри, зам.министри и други официални лица. При получаването на наградата г-н Панов благодари на всички  служители от НАП, участвали в реализацията на проекта и   внедряването на ИС „Контрол“, както и на „Мусала Софт“ АД за успешното сътрудничество .