Благодаря! намирам тази информация там, но само към 2019. Целта ми е да видя има ли осигурени лица и оттук дали фирмата работи, т.е. дали мога да ѝ запорирам сметки. Относно възраженията дали е законно и т.н. - смятам, че няма никаква пречка да се публикува такава информация. При фирми не може да се говори защита на "лични" данни на самата фирма, защитата е само за физ. лица- нейните служители. Информацията е анонимизирана, няма имена на служители и техните позиции. Няма правна норма, която да забранява публикуването ѝ.
Идеята е да видя именно това - колко работници има и дали работи. Щом в Апис регистър дават тази информация без ел.подпис, значи трябва да я има някъде в публичен регистър, иначе те няма от къде да я вземат.
за жалост не е това. това е справка, която потребителят с КЕП/ПИК може да прави само за себе си.
Информацията в АПИС Регистър, доколкото виждам,  е по-скоро статистическа и предимно от търговския регистър и публикуваните финансови отчети. Поне не виждам в менюто справки по осигурени лица, но представя брой осигурени за всеки месец към дадена фирма.

Именно за брой осигурени за всеки месец към фирма питам от къде да го намеря.
Идеята е как е да намеря публичния регистър, от където апис регистър визмат информацията: например за 2021 - осигирени 10 лица, за 2020 - 8 и т. н. Няма лични данни.
Здравейте, от кой сайт (на НАП, НОИ или друг) може да се направи безплатно и с публичен достъп справка за осигурени лица във фирма? Услугата я има вградена в Апис Регистър, но го нямам и търся публичния регистър от където това може да стане.