Здравейте! Това , което не ми дава спокойствие е, че всичко при мен е измамно... Като се започне от работното време, заплата и "пет" дневната работна седмица... и се стигне до осигуровки, заплата и условия на труд. Работя от 5 месеца като продавач-консултант в елитен магазин за дамска мода в гр. Русе. В началото започнах с условието, че е за първият месец, максимум 2 на по-горе споменатите условия... мина това време и условията за мое съжаление се запазиха. Искам да Ви помоля да решите един спор между мен и моя работодател. Вие имате нужния опит и компетенция и вашият отговор ще бъде толкова категоричен, колкото и аз , когато следващия път се повдигне отново тази бариера между мен и работодателя. Едно е да нямаш финансова възможност да спазваш законно всичко, друго е да лъжеш и замазваш очите на подчинения си.
МОИТЕ УСЛОВИЯ НА ТРУД са - работно време : ВСЕКИ ДЕН + СЪБОТА от 10:30 до 19:30 ч. , заплата 300 лв.
водят ме на 4 часов работен ден, 5 дневна работна седмица и съм все още на временен трудов договор, имам стаж общо 5 години ( заемала съм различни длъжности през тези години ).
Моля , ако имате време и възможност да ми кажете колко МНОГО ПАРИ са моите осигуровки, че всеки път когато попитам за прехвърлянето ми от 4 часа на 8 часа става почти скандал с работодателя ми.
БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КОЛЕКТИВА ВИ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН...МАКАР САМО В НАШИТЕ СЪРЦА! :)
                                                    С УВАЖЕНИЕ : Цветкова