Здравейте,
имам следният казус - през януари 2014г собственика на фирма, самоосигуряващо се лице искаше да изчисти задълженията си към НАП, съответно съм направила платежни и той си ги е платил. Сумите съм ги видяла от системата на НАП с ел.подпис, обаче кой знае защо не съм записала справката (обикновено го правя, но тази справка към януари 2014 не я виждам). Оттогава собсвеника си плаща всеки месец осигуровките (предишните години ги е плащал когато се наложи да си вади чисто удостоверение). През февруари съм видяла че няма задължения в системата на НАП. Сега излизат задължения за 2013г т.е.все едно не е платил осигуровките и тези, които плаща сега през 2014г. И нещо се обърках като гледам справката сега, защото в началото помислих, че към януари месец тъй като не е подадена декларация 6 не съм съобразила, че справката извадена през януари 2014 не включва 2013г. Но пък като гледам сега справката към днешна дата - тя си включва задълженията за 2014г.
И съвсем се обърках, защото на счетоводните данни хич не мога да разчитам - струпаха ми едни "документи" за миналите години, но са доста оскъдни а на колегата преди мен не мога да разчитам за разяснения.
Моля за идейки как да процедирам.