OfflineКатя Крънчева
Публикации: 1914 / 1291 / 14380
София
Администратор на сайта
  Представяне:
  Счетоводна Кантора К и К е основана през 1999 година от екип от счетоводни и данъчни специалисти. За това време компанията се отличи с динамично фирмено развитие, осигурявайки висококачествени счетоводни и корпоративни услуги, като създаде репутация на доверен и сигурен партньор на редица български и международни клиенти.

  Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти. В България Счетоводна Кантора К и К е член на Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия (АССП).

  Нашият екип е достатъчно голям, за да предоставя пълен набор от счетоводни услуги и достатъчно компактен и добре обучен, за да осигури конфиденциалност, индивидуално отношение и професионален съвет.

  В офиса ни в София, разполагаме с база от 20 служители, както и с широк кръг от постоянни външни партньори в областта на одита, счетоводство, данъците и правото.

  Ние предлагаме модерно и професионално счетоводно обслужване на български и международни компании чрез ефективни методи и процедури, които прилагаме за малки, средни и големи дружества.
  Мото:
  Счетоводна кантора К и К - качество и сигурност!