Има доста неща за уточняване относно питането Ви.
1. Как така през първата година получавате по 320.00 лв. след като това обезщетение не може да е по-малко от МРЗ, която в момента е 380.00 лв.?
2. На 05.11.2015 год. е изтекла първата година от майчинството. Днес сме 09.12.2015 год. Какво се случва с Вас през този период - работите или ползвате отпуска за гледане на дете до 2-годишна възраст?
3. Ако ползвате отпуска за гледане на дете до 2-годишна възраст какви 50%?
!!! Моето питане е само относно втория трудов договор!!!
1. Не съм казала никъде колко съм взимала през първата година?!
2. Има и друга майка, която си е задала въпросите в тази тема.
Сега ще дообясня... Не работя! (всъщност съм по второ майчинство с две породени деца, но това са подробности). До сега съм взимала за 1 година от майчинството по 380 лв, а за втората предстои да взимам по 340лв. Разбрах от вас, че могат да ме назначат на новата ми работа на втори трудов договор, а от старата да си взимам пълният размер на майчинството. Като новият ми работодател иска да ме назначи от 11,01,2016г. Трябва ли да се уведомява основния работодател /там съм на 8ч ТД/, за това че ще ме назначат на втори трудов договор? А и настоящия иска да ме назначи на 4 часов ТД. Той ще има ли някакво облекчение, ако си остана на основен ТД при стария работодател?