Трбва да спрем с тези допълнителни разпоредби

21.07.2026, 21:06 629 3

21.07.2026, 21:06
Публикации: 12 / 2
Здравейте,

Почетох, потърсих, помислих и стигам до извода, че говоренето и разсъжденията относно дали трудовия стаж е редно да се смята на часове за мен е безмислено, защото аз съм на мнение че понятието " трудов стаж " трябва да го разкараме от законодателството ни изобщо.....

НО! Мисля че е редно всички които в работния си процес имат допир с безобразието долу което поставям като линк трябва да се спре! Толкова е фрустриращо това което искат да направят и най-вече начина по който искат да го изсулят, че всъщност реших да видя дали наистина никой не е разбрал че се случва, или вече всички сме ходещи трупове и няма шанс да направим каквото трябва! (мойто мнение е че трябва да запалим парламента докато е в пълен съатав в работен ден, но това е друга тема)

https://www.ombudsman.bg/bg/n/ombudsmanat-nay-mashtabnata-promyana-v-trudov-2672

#1 | Вчера в 12:44
Публикации: 13080 / 2575
защото аз съм на мнение че понятието " трудов стаж " трябва да го разкараме от законодателството ни изобщо.....

Напълно съм съгласна с това.

Толкова е фрустриращо това което искат да направят и най-вече начина по който искат да го изсулят, че всъщност реших да видя дали наистина никой не е разбрал че се случва, или вече всички сме ходещи трупове и няма шанс да направим каквото трябва!

Истината е, че няма лесен начин. Има толкова остарели неща и никой няма куража да пипне с тежка ръка - все се разбунват духовете и става трудно - чак невъзможно. Тези така наречени социални придобивки вече в голямата си част са архаични и е ред на нещо по-актуално и модерно дори.
Иначе напълно съм съгласна, че трябва всичко да се направи не през задния вход, а с гръм и трясък и разяснение.
#2 | Вчера в 13:18
Публикации: 25 / 3
Здравейте,

Почетох, потърсих, помислих и стигам до извода, че говоренето и разсъжденията относно дали трудовия стаж е редно да се смята на часове за мен е безмислено, защото аз съм на мнение че понятието " трудов стаж " трябва да го разкараме от законодателството ни изобщо.....

НО! Мисля че е редно всички които в работния си процес имат допир с безобразието долу което поставям като линк трябва да се спре! Толкова е фрустриращо това което искат да направят и най-вече начина по който искат да го изсулят, че всъщност реших да видя дали наистина никой не е разбрал че се случва, или вече всички сме ходещи трупове и няма шанс да направим каквото трябва! (мойто мнение е че трябва да запалим парламента докато е в пълен съатав в работен ден, но това е друга тема)

https://www.ombudsman.bg/bg/n/ombudsmanat-nay-mashtabnata-promyana-v-trudov-2672

Съгласна съм! Необходимо е да се огласяват, разясняват - Все пак идеята е да бъдат спазвани и прилагани нормите, или пък не по-важно е да играем на стражари и апаши...
#3 | Днес в 13:31
Публикации: 12 / 2
Съгласна съм! Необходимо е да се огласяват, разясняват - Все пак идеята е да бъдат спазвани и прилагани нормите, или пък не по-важно е да играем на стражари и апаши...

Баш...даже не е стражари и апаши, идеята е да не може да се случва нищо, толкова да не работи нищо, че робите да няма нужда някой да ги охранява дори....и явно аз докато съм жив няма да видя реални доказателства (имам предвид изразени в действия, не само дрън дрън та пляс), че човека като биологичен вид е интилегентно същество и е повече от шимпанзе  :hmmm:
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група