Здравейте,
предстои ми да назнача лице на допълнителен трудов договор с длъжност тракторист. Има основен трудов договор на 8 часа в друга фирма пак като тракторист. Управителя и на двете фирми е един и същ, но фирмите са си съвсем отделни, т.е ще бъде по чл. 111. Казвам това, защото управителя ми нареди да проуча как точно да оформя назначението по допълнителния договор така, че да спазим всички нормативни изисквания и да нямаме проблеми с ИТ, НАП и НОИ. Първоначално управителя предложи и на двете места да работи по 4 часа, като общо заплатата му да остане същата или по-голяма от в момента която получава. Четох наредбите и разбрах, че и на двете места ще му се начислява стаж за прослужено време. До тук добре, но четох също, че при пенсиониране му се дължи обезщетение само по основния трудов договор, което съответно ще ощети тракториста, а управителя не иска да го ощетява. Мисля по варианта основния договор да не го променят, да си остане на 8 часа, но незнам дали има право като тракторист да работи и на допълнителен договор пак като тракторист и ако може колко часа максимум може да е на ден. Вие какво мислите?