Първо искам да се извиня, че не съм сигурен дали темата е за този раздел. Имам няколко въпроса относно тълкуване на наставник, работник и съответно сключването на договори:
Какво се изисква от страна на работодателя за осигуряване на заетост на одобрените безработни лица?
Изискванията не са малко, но са изпълними. Работодателите трябва да имат предвид следните неща:
• Да се сключи Договор за заетост /по образец/ с Агенция по заетостта, чрез ГД „Услуги по заетостта” и дирекция „Бюро по труда”, на чиято територия е съответния Работодател, за осигуряване на заетост на одобрените от Работодателя безработни лица и определените от него наставници.
• В случаите, при които наставникът е назначен по трудово правоотношение работодателят сключва допълнително споразумение по условията на чл.119 от КТ, с определения/определените от него наставник/наставници;
• В случаите, при които наставникът не е назначен по трудово правоотношение, подписва декларация / Приложение 41/, в която декларира, че ще извършва наставничество.
• Договорът със стажанта и допълнителното споразумение с наставника се сключват от една и съща дата, за срок от 6 месеца.
Скрит текст :
Та какво не ми е ясно: Значи фирма "Х" е работодател, упрвителя "y"" се явява наставник? Ако Управителя се осигурява по Трудов договор, то ф-мата "Х" трябва да сключи и ДС по чл 119 от КТ ?, а също и със стажанта?