Здравейте,
докато съм била в майчинство фирмата в която работех се вля в друга от холдинга. Как точно и по кой член трябва да стане моето прехвърляне при положение,че в момента на вливането бях в отпуск по майчинство.Установявам сега след като дойде време да се връщам ,че те нямат хартиен носител на документите ми ,а реално съм прехвърлена при положение ,че си взимам обезщетението и щом все още се водя служител в системата им.Друг е въпроса ,че оправданието след въпроса ми как е възможно всичко това беше : - Смениха се много хора ....аз не мога да възстановя нищо ...а на мен копие не ми е дадено,че да го предоставя да си го преснимат.А и не е това решението.Не е ли логично ,че щом книжката ми е при тях да са я попълвали по надлежния ред. В системата за заплати и договори съм си налична на безсрочен договор , обаче пълна мъгла им е кой е този договор ,съответно от кога и как.Могат ли сега със задна дата да се правят на хитри и да ми пускат нови договори и те да са с изпитателни срокове. Колегите са били съкратени и назначени в новата фирма...а не прехвърлени.