1. Да сумата е под МРЗ и бях на същото мнение преди да зачета няколко статии и да сравня с онлайн калкулатор, който в конкретния пример начисли осигуровки. Разсъжденията ми се насочиха към това, че ако лицето е осигурено по ТП, дори и сбора от ТП+ГД да е по-нисък от МРЗ след приспадане на НПР, то по ГД се начисляват осигуровки. За съжаление не намерих нищо за 2 ГД в един месец и реших да сверя мнение.
2, "Добавката" не е платена февруари, тогава е платена заработката за януари. Не е и точно добавка, а е много частен случай в конкретна сфера и "хубав" закон. Накратко ако след прекратяване на договора възложителя не осигури сключване на нов договор дължи на изпълнителя до една МРЗ за календарна година или пропорционално за периода без договор.
Та тази сума е начислена през май, като полагаща се за февруари и я набърквам с ГД от май, защото двете плащания ще се извършат едновременно. Не бях сигурен, че определящ е месеца, за който се отнася, а не месеца на изплащане, а както написах ако беше месеца на плащане сбора от двете минава МРЗ.