Регистрация на работници от Узбекистан

Днес в 12:40 144 3

Днес в 12:40
Публикации: 2 / 0
Как се регистрират трудови договори на работниците от Узбекистан - по личен номер от разрешението за пребиваване или по номер , даден от НАП ? И как се пишат имената им - те са с 4 имена - към бащиното име ли се пишат двете ?
#1 | Днес в 13:48
Публикации: 247 / 54
Трябва за всеки един да се отиде в НАП и да им се извади Служебен номер и да ги въведат в системата, иначе няма да можеге да подавате Д1 за тях и да подадете информация за сключените ТД.По отношение на имената както ги въведат в системата, те дават и документ за това, от него ще видите имената.
#2 | Днес в 14:03
Публикации: 2 / 0
Имат издаден служебен номер от НАП
#3 | Днес в 14:54
Публикации: 247 / 54
Тогава, ще ви напиша как аз проверявам как точно са имената в системата. Правяго чрез ИКО от НОИ на фирмата: в раздела Е-услуги и справки - Справки по Булстат и ИКО на НОИ-СПРАВКА ЗА ПОСТЪПИЛИ ДАННИ В ЕРБЛРО ОТ ИЗДАДЕН/ АНУЛИРАН БОЛНИЧЕН ЛИСТ - въвеждам Сл.номер от НАП и слагам измислен номер на болничен и готово , изписва ми точните имена на човека така както са въведени в системата / разбира се отговора е - няма издаден такъв болничен на ......., но ми изписва имената /   :)  .

Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група