Въпрос за организация

Днес в 13:50 40 1

Днес в 13:50
Публикации: 48 / 2
Здравейте.
От известно време ме мъчи един въпрос. Как получавате документите си от клиентите. Подредени ли са по някакъв начин.  Нормално ли е една част от фактурите на хартия. Другата да я търся по имейли. Банката по други имейли. За мен независимо от начина на предаване на документите, трябва да са подредени. Аз ли "не знам какво искам вече" или поради факта, че още съм доста млада или по друга причина не съм създла респект от клиент. Аз го приемам като неуважение към собствената фирма, към моя труд и към мен като личност.
#1 | Днес в 14:31
Публикации: 10443 / 1844
Когато ми предават документите "подредени", обикновено да по някаква тяхна логика и после си ги преподреждам както на мен ми е удобно. Така че подредени-неподредени - все тая. Искам като ми ги носят поне да са разгънати и сложени в джоб. Не мога да изисквам клиентът предварително да разпечатва банкови извлечения или други документи, които е получил само по имейл. Единствено държа всичко да ми се дава навреме и в пълен обем.
Един приятел ми се чуди, че работя така. Той всеки месец носи на счетоводителката си освен документите и екселска таблица с вид документ, контрагент, основание, стойност, ДДС...
Счетоводители разни :)
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група